2011. január 5., szerda

Lovas táska



Fiam mikor meglátta ezt a lovas anyagot, mindenképp venni kellett belőle,bár még vacilál mi is legyen belőle neki:)Én minden esetre gyorsan varrtam belőle egy táskát:))
Csoki-barna erős tartású anyagra applikáltam fel ezt a lovat ábrázoló textilképet.A kép alá került egy réteg vatelin is ,így kissé kiemelkedik térbe a kép,árnyékolásoknál egy két helyen megtűztem,hogy még plasztikusabb legyen.Fent táska szájánál,elöl-hátul kettő félig letűzött szűkítő található
Három rétegű táska:főanyag,vatelin,bélés selyem.Belül egy osztott zseb található.Mágneszárral kapcsolódik.Pántja fekete hevederpánt,melynek méretét tetszés szerint állítható.Így egy vállon,vagy akár átvetve is hordható.
Akár A4 méretű könyvek,füzetek is elférnek benne.Táska méretei:táska szájánál:27cm,aljánál 32cm,talpánál mélysége 6cm.Táska pántját65cm-119cm között lehet állítani.

13 megjegyzés:

Ramimami írta...

Húúúú, ez nagyon kafa anyag. Hol lehet beszerezni?

horimarika írta...

Ez nagyon jó lett! Remek ötlet és profi az applikálás megoldásod! A barátnőm is vett lovas anyagot. A fiaimnak párnára varrt fel fejeket róla. Nagyon szépek lettek. Szeretik is.

Böbilla írta...

Nagyon jó ez a lovas táska,ügyes vagy.

Csipkerózsika írta...

Ramimami:A borostyánba vettem.Ez az olcsóbb fajta,meg van kicsit arany árasabb is..:))
Horimarika:Köszi,aranyos vagy:)Nálunk is képben van a párnás megoldás..:)
Böbilla:Köszi:))

Erika írta...

Jó kis csajos táska! Tetszik az egész!!!

Tiffanylda írta...

Húúú, de klassz!!! Nálam is van két lóimádó, akik nem bánnának ilyen anyagot!...Hol találtál rá?

Csipkerózsika írta...

Erika:Én is egy fiatal lányon képzeltem el,ahogy megy suliba épp mikor varrtam táskát..:)
Tiffanyilda:Szombathelyen vettem,ha gondolod veszek neked,és elküldöm postán,holnap megnézem pontosan árát..kb 1500ft volt métere..csak vettem mást is,azt már nem emlékszem rá pontosan..

Klaudia írta...

Én felpróbáltam és nagyon jó a szőrös táskával együtt szerintem nekem is nagyon jól állt, ja hisz én is egy fiatal lány vagyok. :))))

Csipkerózsika írta...

Klau:Naná,legalább annyira mint én..:)))

Tiffanylda írta...

Ó, köszi!Milyen anyag ez??? Miattam ne menj be, de ha legközelebb arra jársz és még lesz, akkor vegyél lécci úgy három "lómagasságot"!:)Egy méternél azért ne legyen több!!! Nem kell egy egész ménes!:)))

Csipkerózsika írta...

Tiffanyilda:Vékonyabb pamutos,de majd pontosan megkérdezem:)Jövő héten valószínű megyek,de majd akkor úgy is jelzek neked:)Oké,majd szabályzom a lovakat..:))

Tiffanylda írta...

Jaj, most értem csak ide, bocsi! Köszönöm, ha foglalkozol a lovaimmal!:)))

Csipkerózsika írta...

Tiffanylda:Semmi gond:),úgy tűnik hétfőn jutok csak be városba,de majd jelentkezem..:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers