2010. október 9., szombat

Létrehoztak egy blogot..

mely a vörös iszap károsultjait segíti:http://segitsunkmiis.blogspot.com/
Úgy gondoltam akkor át adom nekik a stafétát.Persze az itt megkezdett árveréseket levezetjük itt,és a végösszeget már lehet utalni arra a számlaszámra amit ők létrehoznak.Köszönöm még egyszer a részvételeteket..:)

2010. október 8., péntek

Leveles zsepitartó




Készült még el az őszi kollekcióhoz.A fazonja ugyan az mint előzőé,csak a minta változott.

Újabb felajánlás!!!!


Érkezett Ancsikától! Ezúton is köszönöm a rászorulók nevében!Remélem sokan fogtok rá licitálni..:) És íme a termék:
"Felajánlásom ez a gyöngyfűzött-szaténszalag lánc. Egy játékfelhívásomra készítettem, de most lemondok róla. A játék ráér.
Szaténszalagra fűztem mindenféle, narancsos-arany-bézs-barna árnyalatú gyöngyöt, "nyakatekert" stílusban. Bőrvarrócérnával fűztem, francia kapoccsal zártam le, amit arany színű fonallal igyekeztem elrejteni. A biztonság kedvéért - nehogy kibomoljon - kapott egy-egy csepp ragasztót is ide. Hosszúsága 56 cm.
A postaköltséget én is átvállalom (ajánlva fogom feladni a nyertesnek).
Remélem sikere lesz az akciónak, majd igyekszem még valami felajánlhatót alkotni."
Ui:A licit vége majdnem lemaradt..szóval:2010.10.22 péntek éjfél:)

2010. október 7., csütörtök

Az első Árverési tárgy!




Úgy gondoltam,hogy nekem illik az első alkotást felajánlani.Úgyhogy gyorsan elkészítettem ezt az alkalmi neszit,amit szerintem nyugodtan lehet alkalmi táskának is használni.Három réteg anyagból áll,rejtett húzózár van bele varrva,gyönyörű zsakard mintás anyagok lettek kombinálva,és készítettem még rá organza virágot is ,aszem evvel lett teljes:)Méretei:23cm-19cm A kikiálltási ára 1ft,a posta költséget átválalom.A licit vége:2010.10.21,csütörtök éjfél.
A teljes vételárat a vörös iszap károsultjainak ajánlom fel!(Tudom nem sok,de sok kicsi sokra megy)

2010. október 6., szerda

Segítség!!!

Gondolkodtam a témán délután,és megosztanám veletek ,hogy mire jutottam.Persze ha bármi észrevételetek van a témában kérlek jelezzétek,mivel ilyen téren semsok tapasztalatom van.
Nos,ha felszeretnétek ajánlani saját készítésű munkátokat,küldjetek nekem egy emailt,melyben legyen a termékről kép,hozzá leírás,és hogy mennyi a posta költsége.
Én kiteszem blogba mindegyik alkotást külön hozzászólásban,melyben szerepel minden a termékről.1 ft jelképes összegről indítanánk licitet,minden termékre pontosan 2 hétig lehetne szavazni.Akinek aznap éjfélig a legutolsó licitje van,megnyerte terméket.
Én felveszem vele kapcsolatot,átutalja nekem a termék árát,én jelzek készítőnek ,hogy postázhatja terméket.
A befolyt összeget pontossan nyilvántartom,és Ti is nyomon követhetitek a blogon. 5- 10ezer forintjával befizetem helyi vörös keresztnek,miről kérek számlát,és befényképezem ide.

Segítség!!!


A horgo-blogon alakulgat egy kezdeményezés,és jó ötletnek tartom.Mi varrósok is tarthatnánk egy ilyet.Felajánlanánk termékeket árverésre,és a befolyt pénzt átadnánk a vörös iszap katasztrófa áldozatainak.Mi a véleményetek róla?

2010. október 5., kedd

Katasztrófa..


..teljesen le vagyok tőle döbbenve...persze senki nem válalja a felelőséget.. és vajon ezt rendbe lehet-e hozni...mint emberileg,mint környezetileg..a halálos áldozatokról nem is szólva..
( a kép a Vas Népe oldaláról való..)

Sünis kulcstartó


Az ősz jegyében készült el ez a kulcstartó.Díszítésként kapott sünit,ki épp az alma beszerző útjáról tér haza..de nagyon szereti a kulcsokat is,jó sok fér a hasába..:)) Méretei:11.5cm-8cm

2010. október 3., vasárnap

Ezt a zsepi tartót..







..már a Meskára szántam,de elöbb készítek neki társakat ne féljen egyedül:)) Úgy döntöttem meg mérettetem magam,azt lesz ami lesz..:) Díszítéshez az ihletet a közelgő halloween adta..:) A denevért és a tököt úgy próbáltam kiemelni három dimenzióba,hogy kapott egy kis tömést. És legalább volt alkalom kipróbálni az új patentoló kézikészülékem..:) Méretei kinyitva: 12*15cm
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers