2011. január 4., kedd

Most épp keresem..


..utam...talán egyik legnehezebb...egyálltalán megtalálom valaha?.,.időbeosztást ami mindenkinek jó lenne..aszem alkotói válságba vagyok..:)gdg

5 megjegyzés:

Pampalini Anikó írta...

Szia Szilvi!

Fel a fejjel, hahó!!!
Ki fogsz lábalni belőle, és ki fogod találni hogyan tovább!!Annyira már ismerlek, hogy tudjam nem fogsz elveszni.
Kicsit én is hasonlóan érzek, egyébként! Gondoltam, hogy ez lesz, januárban mindig visszaesés van - nálam legalábbis. A nagy rohanás,varrásrendelés stb. lelóhadt, és most kukucskálok, hogy akkor hogyan tovább? Pedig a háztartásban sok a tennivaló, csak az nem ugyanaz, mint másoknak alkotni. Hajrá sorstársam, jönnek még ünnepek, mindjárt Valentin-nap...aztán húsvét, arra is rá kell készülni!
Puszi

batorba írta...

Gondolom nem vigasz...de én is ilyen cipőben evezek. Nekem még meg is lett spékelve azzal, hogy hirtelen álláskereső is lettem..:-((( No nem azért mert lejárt a GYES-em, hanem mert megvonták. ( Hosszú a story...) Két ajánlatom van is, de egyik sem biztos, SŐT...inkább nincs esélye. És különben is olyan jól éreztem magam itthon...:-))) Szóval Neked is fel a fejjel, és találd meg az utad!!:-))))

Kathy írta...

Ne buslakodj Szilvi!
Vesd le, add ide azt a cipot, most rajtam a sor!!:))

Csipkerózsika írta...

Ancsika:Köszi biztató szavaid:)Igazad van,csak néha elfog a bizonytalanság..:)Akkor neked is hajrá..max elvasalunk..:))

Csipkerózsika írta...

batorba:Köszi,remélem hamar rendeződik neked is helyzeted!Mikor derül ki,hogy megkapod e melot? Pici lányod kinek a szoknyáján fog majd ülni?:)
Kathy:Lehet csak a téli depi keringet..:)) elég kényelmetlen cipő,inkább nem adom..:))

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers