2010. szeptember 18., szombat

Játék


JÁTÉK, JÁTÉK, JÁTÉK...

Erika egy játékot hírdetett meg, méghozzá egy PIF-et. És ehhez a játékhoz én is csatlakozom.

A szabályok:

1. Ha van egy blogod akkor csatlakozhatsz ehhez a játékhoz
2. Ha az első három között vagy aki kommenteli ezt a bejegyzést, akkor ajándékot kapsz tőlem, amit én fogok elkészíteni. Ezt az ajándékot 365 napon belül eljuttatom hozzád.
3. Aki erre a játékra jelentkezik, vállalja hogy kiteszi ezt a felhívást a blogjára és a fent írtak szerint tovább viszik ezt a játékot. Az ajándék csak így kapható meg.

2010. szeptember 17., péntek

Díjat..



..kaptam Cucutól,itt is megköszönném,hogy gondolt rám:)Akiknek tovább adnám:Orbisnak,Erikának,Julcsinak,Frihannanak,Divatkörtenek:)

2010. szeptember 16., csütörtök

Játszunk!!!




Mert játszani jó:)Végre volt egy kis időm elkészíteni ezt az őszies hangulatú neszit.Fonal kukacolással díszítettem alapanyagot,és két aplikált levél került rá.Evvel szeretnélek benneteket játékra hívni..:)Feltételek hagyj itt megjegyzést,és ha blogodba is kiteszed,kétszer kerül be neved ,kalapba,..:) Játék vége szeptember 30.
Ui:Nem baj ha nincs blogotok,csak akkor hagyjatok elérhetőséket,ha esetleg ti nyernétek,feltudjam venni veletek a kapcsolatot:)

2010. szeptember 14., kedd

Rajz táska



Lányomnak varrtam ezt a rajz tasit.Eddig az iskolában tárolhatták eszközöket,de most változott rendszer.Azt még se már tescos szatyoba hordja..:)) Az alapot egy naci szára adta,a kezdőbetűjét és virágot fonal és cikkcakk öltés segítségével készítettem el..:)

2010. szeptember 13., hétfő

Türkiz



Ez a táska egy jobb napokat ért pólóból varrtam,anno még színe miatt vettem meg felsőt,de magasan záródott nyakrész,így nem nagyon szerettem viselni.A díszítése turiból hozzám csapódott csipke teritő lett.Csak hullámosan tűztem össze anyag rétegeket,mivel még nincs kukacoló talpam.Mágneszárral záródik.A képek nem lettek valami tutik,ennél sokkal élénkebb színe táskának,kb mint blogom hátterének.

2010. szeptember 12., vasárnap

Pöttyös



Elkészült első fondant bevonatú tortám.Ezen tortán tartottam főpróbát,mivel jővő hétvégén lesz kisIstim szülinapja,és szeretnék valami különlegeset készíteni neki,és így mégse élesbe kell szerencsétlenkednem..:)) 6 tojásból sütöttem piskótát,csoki-vanilia krémmel töltöttem .A képek jól kihozzák az összes apróbb hibáját,de így is el fog fogyni remélem..:)) A fondant receptet Tortaimádótól hoztam,nagyon jól leírja elkészítését...:)
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers