2010. november 27., szombat

Dekor szaloncukrok

Több helyen is láttam már ezt az ötletet,és nagyon megtetszett . Így én is elkészítettem.És még hízni sem fogok tőlük..:))

2010. november 26., péntek

Hóemberes-mikulás zsák




Hát szó mi szó,kicsit képzavaros dolog..:)) Méretei kb ugyan az mint télapós zsáké.Szerintetek zöld,vagy fehér háttérnél mutatnak jobban?

2010. november 25., csütörtök

Ezt a külömleges anyagot sikerült..

...vennem egyik nap.Már egy ideje kerestem,de eddig olyan kis gagyik voltak.De most mikor beléptem boltba,egyszerre kiszúrtam:)) Hosszú szőrű,pihe-puha fekete,épp amilyen kell ahhoz a táskához mit már lassan két hónapja megálmodtam...:)) Az ára valami horribilis,de nem kellett belőle sok,..most épp vigasztalom magam..:)) Kép biztos nem adja vissza egészen,de irtó nehéz fotózni..

Mikulás zsák




Az ötletet még régebben láttam egy külföldi oldalon ha jól emlékszem,de hogy már pontosan hol arra nem..de már akkor is tudtam ,hogy ezt nekem el kell készítenem..:)) Van hóember párja is,az majd talán holnap elkészül..:))

2010. november 24., szerda

Játék Ancsikánál!


Ezt az édes kis sünit lehet
Nála nyerni.Látogassatok el hozzá,tuti kis dolgokat készít:)

2010. november 22., hétfő

Internetes szavazás

Az egyik tv csatornán reggeli téma volt az abortuszos internetes szavazás,nem tudom hallottatok-e már róla.Hát kétségbe ejtő,hogy kb 70-% szavaz arra ,hogy vetessék el a babát.Én nem szeretnék ilyen világba élni..
Ők ajándékok..legalább is számomra..

2010. november 21., vasárnap

Játék ajánló!


Nézzetek be ebbe blogba! Különleges,szép kerámiákat lehet nyerni akár karácsonyi ajándéknak is..:)
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers