2011. február 5., szombat

Masnis táska...


más színösszeállításban. Keresztlányom külön kérése volt szürke-fáradt rózsaszín. Igaz kicsit inkább málnahabos színe van masni anyagának, de mikor megláttam boltban, nem bírtam ott hagyni, élőben még szebb..:) Szülinapjára kapja, remélem tetszeni fog neki, ma visszük át..:))

2011. február 4., péntek

PIFF játék újra!

Nem bírtam ellenállni, és jelentkeztem norono-nál játékra, így ti is jelentkezhettek itt nálam:)


A szabályokról:
1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, melyben jelentkezik, ajándékot kap tőlem, amit én készítek. Az ajándékot az elkövetkezendő 365 napon belül juttatom el az első 3 jelentkezőnek.
3. A "nyertesek" kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukban és a fent írtak szerint ők is továbbviszik.

2011. február 3., csütörtök

Ötleteljünk..:)

Segítségeteket kérném, hó végén lesz suliba farsang, és megígértem , hogy varrok pár apróságot tombolára. Szerintetek miket lehetne, ami gyorsan, egyszerűen megvannak. Papírzsepi tartóig eljutottam..:))

Virágos neszik..


..készültek, de nem vagyok velük megelégedve. Nem kaptam akkora húzózárat mint amekkora kellett volna, így kicsit csálék lettek..nem tudom mit csináljak velük..kidobni sajnálom.. oda adni valakinek ciki..úgyhogy egyenlőre lapulnak dobozba..:)

2011. február 2., szerda

Meglepetést hozott ma..

...a postás. Anno még Erikánál jelentkeztem PIF játékra, teljesen ki is ment fejemből, először nem tudtam elképzelni, hogy vajon kitől is jöhetett csomag..:)) És ezt az aprólékosan kidolgozott, csoda-szép tűpárnát rejtette tasak. Köszönöm szépen itt is,nagy becsben fogom tartani:)

2011. február 1., kedd

Mini neszik..




..készültek , Tildás neszik ihlették. Mivel nincs eredeti szabásmintám, általában szabad kézzel szoktam megrajzolni mintákat. Ezek itt épp akkorák, hogy legszükségesebb dolgok beleférnek, és kisebb táskában is hordhatóak.

Dzsungeles ajándék táska

Mostanában elég sok volt a komolyabb varromány, úgy hogy most hoztam ezt a vidám dzsungel mintás textilképpel díszített ajándék táskát. Egy kisfiú kapja majd meg benne névnapi meglepetését..és utána még akár viheti is oviba, megtömve minden fontos dologgal...:) Méretei:27-32cm, táskafüle 31cm.

2011. január 31., hétfő

Masnis boríték


Egy kedves vissza térő vásárlóm keresett meg avval a kéréssel, hogy kellene egy kis tároló miben ajándékként pénzt tudnának átadni. Ez az első variáció, mivel nem tudtuk milyen irányban is mozduljunk el..:) Próbáltam úgy méretezni, hogy utána kisebb nesziként is lehessen használni. Méretei:17-10cm. Kettő ezüstösen fénylő anyagot kombináltam össze, vékony vatelinnel béleltem. A  masni külön került rá, patenttal fog záródni.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers