2011. január 23., vasárnap

Kármen alkalmi táska



A Masnis táskám szabásmintáját használtam fel ennél a táskánál, csak most kicsit másképp kombináltam anyagokat,és így született meg ez az igazán tüzes,nőies táska.Virág díszítését fel-le lehet tenni, mivel bross hátlapot kapott.Főanyag most egy bársony hatású fekete bútorszövet.Táska szájához fekete -fehér absztrakt mintás anyag került,kettő közé pedig fekete szatén szalag.Mágneszárral záródik, belül egy zseb található.Méretei,táska szájánál:21cm, legszélesebb pontjánál:31cm, táska füle:55cm,virág átmérője:8cm

9 megjegyzés:

batorba írta...

Jaj ez annyira klassz! Nagyon tetszik a fekete mintás anyag a tetején....de maga a táska is csodálatos. Úgy szeretnék én is varrni magamnak egy táskát...de nem merek hozzáfogni.:-(( Félek a kihivástól.:-((( Bezzeg régen nem volt ilyen...pedig csak elkezdeni nehéz.:-)))

Ui.: Képzeld, amit mondtam a múltkor....hát mehetek dolgozni február 1-től a fősulira. Annyira parázok, hogy már szabályosan produkálom a tüneteimet. Félek, hogy majd a kicsit hogyan is tudom leszoktatni magamról...no meg elkényelmesedtem a majdnem 3 év alatt itthon...és most újra meló??!!!Jó is meg nem is....

Pampalini Anikó írta...

No, szóval itt is megjegyzem: ez a táska egyszerűen gyönyörű! Már nem is tudom hányszor visszaklikkeltem ide, hogy megnézzem :-)
Batorba! biztos nehéz lesz eleinte, de bele fogsz jönni. Mit fogsz dolgozni? ha nem baj, hogy kíváncsiskodom. Én szorítok majd Neked :-)

Pampalini Anikó írta...

Szilvi!
Nem tudom nálad megnyitni Lilang játékfelhívásos képét-linkjét. Megtaláltam máshol, ott műkszik, és én is feltettem az oldalamra. Csak szóltam, csendben, halkan, már itt sem vagyok ;-D azért ez a táska nagyon szép....

Böbilla írta...

Nagyon szuper ez a táska is.

Csipkerózsika írta...

Batorba:Szerintem próbáld ki, csak először valamilyen egyszerűbb szabásúnak állj neki..:)Elhiszem, hogy tartasz újbóli melótól, bizt kell egy kis idő mire átszervezed napjaid,picire ki fog vigyázni?
Ancsika:Örülök , hogy ennyire tetszik..:))Köszi , hogy szóltál, nekem sem akar működni, mindjárt utána nézek..
Böbilla: Köszi,ari vagy:)

Ceffa írta...

Fantasztikus ez a táska!
Nagyon elegáns és szemt gyönyörködtető:)

Köszönöm a díjat.
Igazán meghatódtam...
http://ceffaviragboltja.blogspot.com/2011/01/dijat-nyertem.html

batorba írta...

Lányok köszönöm a tippeket a varráshoz is meg a munkához is. Szeretnék már egy hónappal idősebb lenni...:-))) Tanitok majd a fősulin németet. Kicsire meg felváltva vigyáz majd mindenki, akit elérek...legalább is eleinte..:-)) Na majd alakul!:-)))

Klaudia írta...

Szióka!

Nagyon el vagyon el vagy tűnve! Pénteken tali? Jöhetsz hozzám most lesz kocsim!

Csipkerózsika írta...

Ceffa: Köszönöm:)
Megérdemled díjat, szép dolgokat készítesz..:)
Batorba: Szorítok érted, biztos minden rendben lesz..:)
Klau: Ne is mond , Noémi szobáját festik, Istike beteg, és van pár rendelésem is..úgyhogy nem uncsizom..:))Ha lesz bébi szitterem akkor megyek, majd szólok..:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers