2010. december 19., vasárnap

Tanácsot szeretnék kérni..

..tőletek.Egy vevőm a Meskán két hete vásárolt,de azóta sem fizetett,jelentkezett.Ti meddig szoktatok várni,milyen értékelést írtok?

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Nézd meg, hogy meddig tudod visszaigényelni a hirdetés díját és az alapján mérlegelj.
Próbáltad keresni nem reagált?

arszi írta...

Szia! Én is ebbe a helyzetbe vagyok írtam neki e-mailt írtam neki sms-t de nem reagált most Énis azon gondolkodom mi legyen... Bár hozzá kell tennem hogy amit vásárolt arra jött újabb megrendelésem így nem sokat gondolkodva a neki borítékolt kitűzőt postázom az új megrendelőnek...
Ilyen még velem se fordult elő egyszer majdnem de az megoldódott nagy nehezen...

Szaiszia

arszi írta...

És azt elfejtettem mondani hogy ez a vásárló a meskáról is eltűnt hiába kattintok a nevére az eladott termékeimnél csak a nyitólapot hozza be másoknál ugye pedig a profil oldalát :S

Csipkerózsika írta...

diusbd:Igen,írtam neki,de semmi vissza jelzés..
Arszi:Hát ha így van akkor többet nem várok,már tuti nem fog jelentkezni.Bár ha vissza írt volna,hogy bocsi,de nincs pénzem,azt is megértettem volna..

Kreatív Cucu írta...

Próbáld meg belső üzenetben megkeresni, vagy felhívni. Nálam már volt olyan, hogy egyszerűen nem kapta meg a vevő az e-mailemet, csak akkor amikor belső üzenetet írtam neki.
Lehet hogy megbetegedett, vagy csak nem jut géphez. Én nagyon sokáig szoktam várni, és végül telefonálok neki.

Csipkerózsika írta...

Cucu:Elején még beszélgetünk belső üziben,de mikor már fizetni kellett volna,akkor eltűnt..majd megint jentkezett hogy beteg volt..majd megint eltűnt..azóta nem jelentkezett..

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers