2012. április 2., hétfő

Tilda nyuszi


Már régóta szerettem volna elkészíteni pár kedve Tilda figurát, és most itt van aktualitása is:) Elsőként ezt a nyuszit varrtam meg sok sok szeretettel..:)

 Szerettem készíteni, gyermekkorom babázása jutott róla eszembe: megformálni, felöltöztetni..nagyon tetszik ez az érzés..:)

5 megjegyzés:

Gerti írta...

Nagyon aranyos lett,igazán jól mutat ebből az anyagból is.Én is úgy voltam vele,mint te, már tavaly óta nézegettem, idén végre el is készítettem kettőt.

krealady írta...

Nagyon aranyos lett! Én annyit küzdöttem az orrával, mint a fene. Nekem az sose akar összejönni. Lehet, hogy legközelebb már filc-darabkát fogok használni e célra:)

Csipkerózsika írta...

Gerti: Köszi:) Először nem is ebből az anyagból gondoltam, de mikor kezembe került, úgy véltem pont jó lesz, így olyan kis igazi szőrös nyuszi lett belőle:))
Ugye -ugye, mindennek eljön az ideje:))

Csipkerózsika írta...

krealady:Köszi:)) Elhiszem, nem egyszerű, főleg ez a frotil anyag meg olyan kusza.. én gombostűvel jelöltem be három ponton , hogy kb hová is kellene orra..:)
Jaj jut eszembe nagy felfordulásba elfelejtettem vissza írni neked, bocsi!!! Az anyag mit kérdeztél, textil alapú, csak hasított bőr szerű kinézete van, remélem segített valamennyit infó..:)

Newsee írta...

Nagyon édes lett :-D!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers