2010. október 6., szerda

Segítség!!!


A horgo-blogon alakulgat egy kezdeményezés,és jó ötletnek tartom.Mi varrósok is tarthatnánk egy ilyet.Felajánlanánk termékeket árverésre,és a befolyt pénzt átadnánk a vörös iszap katasztrófa áldozatainak.Mi a véleményetek róla?

6 megjegyzés:

norono írta...

Csipke én benne vagyok!
Ez egyszerűen borzasztó, ami történt!

Csipkerózsika írta...

Egyetértek norono,és ez nem olyan mint víz,hogy felszárad azt jóvan..el nem tudom képzelni hogyan tudják majd össze takarítani iszapot...Már gondolkodom rajta ,hogy hogyan is lehetne kivitelezni árverést.

Unknown írta...

Nagyon durva!! Most nézegetem a híreket, hogy mi történt itt egy hét alatt! :(((
Hogy ilyen megtörténhet! És az előző napi ellenőrzésnél minden rendben volt?? Akkor milyen előírások vonatkozhattak rá???? Állami cég! Azt hiszem ez mindent elárul. Ja és senki nem felelős! Felháborító!!! Ráadásul ha felszárad csak még rosszabb, mert tele van nehézfémmel!

Csipkerózsika írta...

Üdv újra itthon:)Hát igen,szörnyű lehet az ott lakóknak,nem tudom,hogy én tudnék -e tovább ilyen helyen lakni,ki tudja milyen veszélyekkel jár...

Pampalini Anikó írta...

Én is épp tegnap blogoltam e témában, egyfolytában azon filózom, hogy tudnánk mi "kreatívok" ill. varrósok segíteni. Én pénzt nem tudok felajánlani, hisz egyedül a 4 gyerekkel éppen hogy...De bármit felajánlok, amivel segíthetek. Én részt vennék az akcióban, itt vagyok :-)

Csipkerózsika írta...

Ancsika,minden elismerésem 4 gyerekkel egyedül..
Örülök a felajánlásodnak,köszönöm a rászorulók nevében is..:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers