2010. november 11., csütörtök

Fodrásznál ..

.. voltam ma. Esemény, mivel nem sűrűn jutok el ..:)) Szerintem nagyon jó munkát végzett fodrász,meg vagyok vele elégedve,ezt azért előre leszögezném. :)
Ami miatt írok az az ,hogy mint egy idő után kiderült a szalonba senkinek sincs gyereke,pedig már mindegyik elmúlt harminc, gyerekekről meg úgy beszéltek mint hangos ,büdi,idődet elvevő kis izékről..és eszük ágában sincs szülni...Hát nem nagyon tudtam mit kezdeni dologgal..azon kívül,hogy egyszerűen nem értem..Nektek mi a véleményetek?

7 megjegyzés:

batorba írta...

Szia! Két dolog is eszembe jutott:
1. Én is ma megyek fodrászhoz és lehet ma este már a tükör előtt fogok pipiskedni, mert még tetszeni is fogok magamnak. Már alig várom. Ritkán jutok el, mert a kiscsajom hozzám van nőve.:-)) ( Áldott jó gyerek volt, mindenkivel elment, de mióta - junius elhagyta a cicit...azóta nem kerülhetek ki a látószögéból.:-(( Ez tudod jó is, de rossz is.:-))
2. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki nem akart gyereket..és nem is lett neki. Akik nem akarnak kisgyereket, azok nem tudják mit veszitenek. De azt gondolom ezt magyarázni nem kell. Nagyon "pénzes" és karrierista a világ...és szerintem ezek a nők félnek, hogy gyerek mellett nem tudnak lépést tartani. ( Amiben persze van egy kis igazság. No meg ma már szerintem nagyon sokan 30 felett szülik az első gyereket. Én is közel voltmam. De nem is bántam meg. Szerintem korral és érettséggel jár.
Illetve ahogyan gondolkodom még....van nekik barátjuk, férjük?? Mert még az is probléma lehet...nagyon nehéz ismerkedni, pláne ha az ember sokat dolgozik....Ti.Nem hiszem, hogy ha van, akkor még nem gondolkodtak gyerekvállaláson. Szerintem a pasiknak is fontos a család!!!

Ledorka írta...

Hogy hülyék. :) Idővel, talán rájönnek - ha szerencséjük van. Ha nincs, akkor a világ nagy csodáiból maradnak ki.

Csipkerózsika írta...

Batorba:1.Biztos te is csini leszel,én is örülök ha félévente egyszer eljutok fodrászhoz..:))Picid magától hagyta abba cicit,vagy rásegítettél?Hát sztem az még mindig jobb ha ragaszkodóbb:::)
2.Érdekes,mert mindegyiknek van pasija,egyik mondta is ,hogy párja benne lenne dologba,de ő nem..Hát nekik tuti más az értékrendjük mint nekem..:)
Lidércke: Én is abban bízom talán időbe észhez térnek,és rájönnek hogy nem a 20ezer ft nadrág megvétele a legfontosabb világon..:))
Sziranszki:Gondolkodtam akkor,de ,hogy magyarázzam el milyen finom "csoki",annak aki életében nem kóstolta..:) Sajnos így van,családunkban többnek sem lehet gyermeke..

Pampalini Anikó írta...

Nos, ezeknek a csajoknak majdan az lesz a legnagyobb problémájuk, hogy ha már nem tudnak,fognak dolgozni, nem lesz aki rájuk nyissa az ajtót, ki fog egy pohár vizet adni nekik, ha már öregek lesznek? Ki fogja őket eltemetni? A pasijuk? Hisz a pasik is öregszenek, hol lesznek azok akkor? Lesznek még?

Tiffanylda írta...

Szerintem a gyerek, a család az egyetlen legszebb és legfontosabb dolog az életben! Aki ezt kihagyja, mérhetetlenül önző és hülye is, csak azt még nem tudja... Mire megtudja, késő lesz. Furcsa világban élünk. Kitolódik a felnőtté válás, akár el is marad - úgy értem agyilag -, valóban a karrier, a pénz után loholás megy és a szép dolgok elmaradnak. Erről azonban nem csak az érintettek tehetnek, hanem az őket felnevelő szüleik is, akik ilyen-olyan okokból nem mutattak megfelelő példát...U.i. nevelni, leginkább példával lehet!
Fodrászhoz nem járok..., hú de ciki...:DDD

batorba írta...

Na csak ide jutok már, hogy irjak még két mondatot! Bogika jóval elmúlt kétéves, mikor magától egyik-percre a másikra leállt a ciciről. Ebben talán közrejátszott az is, hogy az eddig nem használt cumisüveget elővettem ( 1 napos korától pohárból ivott mindkét lányom)...és mégiscsak befogtam használatra. Lehet rájött, hogy abból jobban jön a tejcsi. Utána még 2-3 hétig volt 1-2 cicis visszaesésünk...de maradéktalanul és saját akaratából történt minden. ( Családom női tagjai - anáym,anyósom - már nagyon visongtak, hogy be kell kenni paprikával...stb. DE Hál Istennek a védőnő és az orvos mellettem állt...és azt mondták: Tudja a gyerek, mi kell neki! Így is lett!!! Jó Volt!!Jó így!:-)))

Csipkerózsika írta...

Ancsika: szerintem ilyenbe bele sem gondolnak,vagy talán azt hiszik,hogy majd unokahúguk,de őnekik is meg lesz akiről gondoskodniuk kell..
Ildi:Hát az biztos,hogy a sok pénz,szép,drága ruhák fontosabbak egyeseknél,és ,hogy ne nyúzza őket egy kisgyerek..Nem ciki,de akkor ,hogy oldod meg?:)
Batorba: Köszi ,hogy megosztottad tapasztalatodat,én még fogalmam sincs ,hogy fogom Ákosom leszoktatni,de most még élvezem minden percét szoptatásnak..:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers