2010. szeptember 23., csütörtök

Sajtos borzas


Nagyon úgy tűnik,hogy héten átmegy blogom a sütéses oldalra..:)) Nos,ezt a kis vendégvárót még hétvégén készítettem.Gyors,egyszerű,bárki eltudja szerintem készíteni .Bolti leveles tésztát kb3mm vékonyra kinyújtunk(nem kell vastagabb mivel sütés során szépen felemelkedik).Derelye vágóval kocka alakba felvágjuk kb2szer 2cm-re.Megsütjük,nem kell neki sok idő,ne hagyjuk magára mert szénkefét kapunk..:)) Mikor még langyos a tészta, megkenjük cemping sajtal egyik oldalát,majd össze ragasztjuk egy másik darabbal.Ezután négy oldalát is körbe bekenjük,majd reszelt sajtba forgatjuk,és már kész is:)) Nálunk kihűlni nem volt ideje..:))
Tipp:Mikor nyújtjuk tésztát,jól lisztezzük be,mert különben ragadni fog mindenhez..:) Nem kentem meg tojással tésztát sütés elött,így is szép szint kapott..:)

2 megjegyzés:

Klaudia írta...

Komolyan mondom hétvégére hozzád költözöm:))

csipkerózsika írta...

Gyere csak,szívesen látlak..:)))