2011. január 12., szerda

Olvassátok el..


.. ,nagyon jó, Gránátalmánál(Beánál) találtam..:)) (Őt sajnos nem tudom linkelni,egyszerűen nem hozza be oldalát..)
Halva kezdem és rögtön kikelek a koporsóból. Öregként felébredve nap mint nap jobban érzem magam. Miután túl egészséges lettem, kirúgnak az öregek otthonából, majd évekig élek gondtalan nyugdíjasként és bekaszálom a lejáró öregségi biztosításokat. Ezután, amikor dolgozni kezdek, az első napon arany karórát kapok a főnökömtől. Negyven-egynéhány évet dolgozom, mialatt egyre fiatalabb leszek, míg végül kiskorú lévén abba kell hagynom a munkát.
Jönnek a gimnáziumi évek: pia, bulik, boldog promiszkuitás. Ahogy fiatalodom, úgy válok egyre gyerekesebbé. Jön az általános iskola: végtelen játék, semmi felelősség! Pár év múlva kisbaba leszek és mindenki kezét-lábát töri, hogy mosolyogjak rájuk. Az utolsó 9 hónapot békés lebegéssel töltöm egy termálfürdő-szerű helyen, ahol mindent megkapok, ami csak kell: központi fűtés, on-line szobaszervíz, stb.

4 megjegyzés:

Ceffa írta...

Ez nagyon jóóóóóó!!:)

batorba írta...

Tényleg jó! És én a kis filozófikus alkat:-(...el is kezdtem tovább gondolni....kicsit forditott világ..de akkor nincs ugye halál??? De akkor meg azt kell megszokni, hogy volt eyg darabig gyereked...aztán
szépen visszament a hasadba...és....NA JÓ! Nem bonyolódom bele.:-)))

Csipkerózsika írta...

Ceffa:Nekem is bejött..:))
Batorba:Ezt valószínűsítem egy férfi találta ki,és nem gondolt ilyen apró részletekre..:))

Unknown írta...

Benjamin Button! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers