2010. november 28., vasárnap

Pink virág



Ha egyszer elkezdi ember,nem lehet abba hagyni virágok gyártását.:)Most ezt a vidám,bulis pink színű virágot hoztam nektek..:)Selyem és organza anyagot párosítottam,középen rózsaszín flitterrel.

7 megjegyzés:

Juccantó írta...

Szépek a virágaid.Én is elkezdtem és csináltam belőle jó párat.,mivel egyszerű a készítése.Kitűzőnek,párnára,ja és ajándéknak...

Erika írta...

Húú, nagyon belejöttél a munkába! Helyesek lettek ezek a virágok, brossok!!!

Csipkerózsika írta...

Juccanto: Szerintem is viszonylag egyszerűen,gyorsan mutatós kis ajándékok készíthetők virágokból.Lánykáknak hajgumi,francia csat,felnőtteknek bross,táskadísz.És még maradék anyagos zsák is csappan kicsit..:))
Erika:Köszi,tudod ,hogy van mikor elkapja embert gépszíj...:))

Pampalini Anikó írta...

Képzeld Szilvi!
Én olyat varrtam!!! de olyat!
Egy olyan szivecskét próbáltam, amit Nálad lehet nyerni és amire be is neveztem a játékodban. Nem hagyott nyugodni a gondolat. Szóval varrtam egyet, aztán még négyet. Nem tudtam lefényképezni, mert jött barátnőm, felkapta őket, hogy ő most beviszi a munkahelyére és eladja a kolléganőjeinek, és engem gazdaggá tesz :-) Nagyon tetszett neki, de én bizony még mindig a Tiédet akarom megnyerni. Még varrnom kell párat a családban ajándéknak, de magamnak nem akarok, nekem a TIÉD kell, az tetszik. Hátha szerencsém lesz!
Egyébként ilyen virágot is ki kéne próbálnom....(csak a barátnőm meg ne lássa, mert azt is lenyúlja :-D

Csipkerózsika írta...

Ancsika::DD Örülök,hogy ennyire bejött szívecske,remélem igaza lesz barátnődnek..:))Próbáld csak ki virágot,én nagyon szeretem készíteni:))

Klaudia írta...

Erre van időd? )))
Én meg majd elmegyek hozzád vasalni:))))

Csipkerózsika írta...

Tudod ,hogy van,mindenki azt csinálja amihez ért..:))

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers