2010. december 9., csütörtök

Orchideák





Muszáj megmutatnom őket,most egyszerre 4 orchideám nyílik,és a fehér már most hozza a további hajtását..:))

6 megjegyzés:

batorba írta...

Csodaszépek!! Nekem eddig nem nagyon volt sikerélményem az orchideákkal...aztán most láss csodát. A tavasszal kaptam egy kétszálas pillangó orchideát és azóta ugyan elvirágzott..és átültettem és Düngert vettem hozzá...és most hozza a virágokat!!!!!! Kedvet kaptam a fotók alapján, hogy nekem is legyen még! Szépek!!

Tímel írta...

Gyönyörűek!!!!

Pampalini Anikó írta...

Az enyémek idén elpusztultak. Évek óta megvoltak, ősszel behoztam őket a lakásba, és egyszerre kimúltak. :-( Lehet, hogy valami orhideavírus?
A tieid nagyon szépek! Jó kövérek!

Csipkerózsika írta...

Batorba:Nálam is általában fél évente virágoznak,és mivel már k 8 db-nál tartok,egy minimum mindig van amiben gyönyörködhetek:))
Timel.egyetértek:))
Ancsika:Én nem szokom őket kitenni,mindig a megszokott helyükön vannak.. az is lehet,hogy össze szedtek valamit,nem került új orchidea közéjük akitől benyalhattak valamit?
Köszi,pedig szegények rideg tartásba vannak,most is elfelejtettem őket megöntözni..:))

Kathy írta...

Gyonyoruek a viragjaid! Gratulalok!
En is most olvastam egy keveset az orhideakrol. Azt irjak, hogy az orhidea csak a keleti ablakban fog viragot hozni. Miutan meglocsoljuk, varjuk meg hogy kiszaradjon a fold alatta mielott ujra locsolnank es szereti a vilagossagot.
Az enyem is most hoz uj viragot, mar alig varom hogy kinyiljon! :))

Csipkerózsika írta...

Kathy:Köszi:) Én is imádom őket,pedig emlékszem sokáig nem is mertem venni,attól tartottam,hogy tuti tönkremegy nálam...Most meg nem bírok velük leállni..:))Enyémek déli,nyugati ablakba vannak,de nem zavartatják magukat:))Tiéd milyen színű?:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers