2011. június 17., péntek

"Borsóka" buggyos táska

Egy kedves barátnőmnek készült ez a táska. Új szabásminta alapján, itt a táska talpazatánál is rakások vannak, így egy édes gömböcös formát vesz fel, így sok minden fér bele..:) Anyaga a már korábban is használt puha zöld anyag, olyan simogatni való..:) Bélésnek pedig egy nagyon vidám, kacskaringós mintás anyagot kapott. Pántja állítható, mágneszárral záródik, egy belső zsebbel apróbb dolgoknak.

2011. június 16., csütörtök

Pénztárca kapcsot vásároltam

..már egy ideje szemezgettem vele, most rászántam magam, mivel nem élet az élet egy ilyen pénztárca nélkül, legalább is nekem..:) Csak nincs hozzá szabásmintám, esetleg valaki tudna nekem ajánlani? Vagy egyáltalán ,hogy álljak neki?:)

2011. június 15., szerda

Mágneszár tutorial képekben



Ribizlis süti

..nyárban az egyik legjobb dolog ,hogy sorban érnek be a gyümölcsök a kertben. Most hétvégén a ribizlit szedtük le, de mivel nagyon sok volt belőle, így sütöttem egy gyors, egyszerű sütit is belőle.

Készítettem egy alap piskótát:
6 tojás,
6 evőkanál cukor,
6 evőkanál liszt.
A tojássárgájával kikeverem cukrot, majd beleteszem lisztet, eldolgozom, a tojás fehérjét felverem kemény habbá, majd óvatosan beleforgatom a másik fél masszába.Sütőpapírral bélelt tepsiben sütöm,kb 180 fokon.

Amíg ez sül, egy vaníliás pudingot főzök.Mikor már kihűlt a puding, és piskóta is, a pudingot a piskóta tetejére kenem, majd jó sok ribizlit szórok rá .Ennek a tetejére készítek torta zselét.Nálam kb 1 órát állt, majd eltünt..:))

Jah..és érik a cseresznye is..:))
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers