2011. május 27., péntek

Prototipus I.

Kedves barátosném kért meg, hogy készítsek neki pénztárcát. Szerette volna ha minél több kártya elférne benne, mivel egész család hivatalos irata nála van. Ez gondolom nem egyedi eset, mivel saját magam is így vagyok vele. És azért már 3 gyereknek , plusz magamnak azért már összjön pár kártya..:))
Nos, elsőre végül is meg vagyok vele elégedve, egy-két apróbb változtatást azért szeretnék rajta véghez vinni..:)


Amit tudni lehet róla: Mágneszárral záródik, jó sok kártya elfér benne, aprópénznek van húzózáras rekesz, ez mögött papírpénzt tárolhatunk, ide pluszba még varrtam egy kis patentot, hpgy bizt ne essen ki pénz.
Na és az épp aktuális anyag kedvencekből készült, sima kék anyag enyhén farmer hatású, na és a türkíz-fehér pöttyösért teljesen oda vagyok:) Készült belőle új fazonú táska is a nyárra, amint fotóztam , mutatom azt is..:) 

Hírdessétek, vegyétek, vigyétek..:)

..több info ITT!

2011. május 26., csütörtök

Mikor gomb megtalálja kabátját, vagy ruháját..:))

Egy kedves vásárlóm lepett meg evvel a képpel, hát ennél jobban nehéz lett volna eltalálni színeket, stílust. Ezekért a pillanatokért éri meg szerintem legjobban alkotni..:)

Pink-big-bag

..hát ezt a szójátékot nem lehetett kihagyni:))
Az alapötlet a masnis táskám volt, csak a megrendelő nagyobba szerette volna, és szögletes aljjal, miben A4 méretű iratokat is hordhat magával. Nektek , hogy tetszik jobban, csomóra vagy masnira kötve szalag?"Ő" is mágneszárat kapott, és egy belső zsebet. Méretei:táska füle:55cm, táska szájánál:25cm, táska aljjánál:35cm, táska magassága:36cm.



Vészesen kezd fogyni ez a fekete anyagom..már most siratom, utolsó métereket én hoztam el boltból..:(

2011. május 25., szerda

Szösszenet..:)

Isten elhatározta, hogy megteremti az édesanyát. Már egy hete bajlódott vele, amikor megjelent egy angyal és így szólt: Ezzel vesztegettél el egy egész hetet?

- Igen. De olvastad-e a megrendelőlapot? Mosható legyen, de ne plasztik anyagból. 180 alkatrészből álljon és mindegyik cserélhető legyen, kávéból és az előző napok maradékából éljen, olyan legyen a csókja, hogy mindent meggyógyítson, és legalább hat pár keze legyen.

Az angyal hallgatta, és hitetlenkedve rázta a fejét:
- Hat pár?
- Nem a kezek megteremtése a nehéz - mondta az Isten -, hanem az a három pár szem, amellyel egy anyának rendelkeznie kell.
- Olyan sok?
A Jóisten bólintott. - Az egyik pár azért kell neki, hogy csukott ajtón keresztül is megláthassa, hogy mi történik, amikor bekiált: Mit csináltok? és azt a választ hallja, hogy semmit. Egy másik szempárra a fej hátsó részén azért, hogy észrevegye, amit nem kell látnia. A harmadikra pedig azért, hogy mikor gyermeke valami rosszat tett, szemeivel közölhesse: "Mindent tudok és éppen ezért melletted vagyok."
- Uram - szólt az angyal, enyhén megérintve a karját -, ma már eleget dolgoztál, térj nyugovóra, holnap is lesz nap.
- Sajnos nem tehetem - szólt az Úr -, már majdnem befejeztem. Elkészült egy édesanya, aki magától meggyógyul, ha beteg, aki tud hat ember számára ebédet készíteni egy fél kiló darált húsból.

Az angyal kíváncsian körberepdesi a minta-anyát és sóhajtva megjegyzi: - Túl gyöngéd.
- De mindennek ellen tud állni. Neked halvány fogalmad sincs, mit tud egy édesanya elviselni - szólt az Úr.
- Tud gondolkodni?
- Nemcsak, hogy gondolkodni tud, hanem annyira ügyesen használja az értelmét, hogy még a kompromisszumra is képes - állította az Úr.

Akkor az angyal közelebb hajolt a modell-anyához és az egyik ujját végighúzta az arcán.
- Itt van valami, ami fölösleges - szólt az angyal.
- Nem fölösleges ott semmi - szólt az Úr -, az egy könnycsepp.
- Hát az meg mire jó?
- Azzal lehet kifejezni az örömöt, a bánatot, a csalódást, a fájdalmat, a magányt és a büszkeséget.
- Te lángész vagy! - kiáltott fel az angyal
Finom melankóliával válaszolt az Úr: - Megvallom az igazat, a könnyet nem én teremtettem!

Burno Ferrero (1943-2006)

Cukotásnál leltem rá erre a kedves idézetre, köszönöm, hogy megoszthattam:)

2011. május 23., hétfő

Alkalmi neszik..


...készültek múlt héten rendelésre készült táskákhoz. Szerintem csinik együtt..:)

2011. május 22., vasárnap

Forró-csoki mobiltok


Sógornőmnek készítettem névnapjára ezt az igazán nőies mobiltokot. Vatelinnel béleltem, így megvédi telefont sérülésektől, méretei: 12-8cm. Rendelhető.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers