2011. február 7., hétfő

Szeretem a blogod, baráti ölelés díjat kaptam..:)

..Ceffától, nagyon meghatódtam, köszönöm, hogy rám gondoltál..:)
És akiknek tovább adnám: 
Először is Kathy, ha ő nem jelentkezik első olvasómnak , tán még mindig a harmadik bejegyzésnél tartok..:)) Önbizalmat, kedvességet kaptam tőle, köszönöm..:)
..következő Diusbd, egy nagyon közvetlen , vicces csajszi, mindig megnevettet..:
..Erika: Sokat adok véleményére, és szerencsére  hangoztatja is..:)
...Ancsika: Szeretem az optimizmusát, jólelkűségét, bizakodó szavait..:)
..Ceffa: ..vissza nem küldöm díjat..:)) , de azért neked is itt a helyed, rövid idő alatt nagyon közel sikerült kerülnünk egymáshoz, talán mert eléggé egyformán látjuk világot..ki tudja..:)
Már ezért érdemes volt blogot nyitnom, rendkívül sok kedves virtuális ismerősre találtam, gazdagabb veletek életem..:))


A szabályok: 

Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.

Lovas táska újra..

..egy kis-nagylány várja már nagyon..:) Annyi változás van rajta, hogy itt két ló van a textilképen. Méretéből adódóan iskola táskaként fogja használni, jól elférnek könyvek, füzetek benne. Belső zsebébe pedig apróbb dolgok rejthetők..:)

2011. február 6., vasárnap

Illatos mézeskalács szivecske..


..kulcstartó készült, egy kedves ismerősömnek. Szegfűszeg és fahéj került belsejébe. A két oldalát másképp hímeztem, de még is össze kapcsolódik  minta. Kicsit próbáltam pasisabbra venni, hát nem tudom mennyire sikerült..:) A francia-csomóba még van hová fejlődnöm..:))
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers